Ballina Motivime Unë besoj në dialogun mes dy njerëzve Nga Jeto I...

Unë besoj në dialogun mes dy njerëzve Nga Jeto I Lumtur.al

141

Unë besoj në dialogun mes dy njerëzve.

Në takime të rastësishme.

Në lidhje me të demonstruar.

Unë besoj në vlerën e sinqeritetit,

në mesazhet e dërguara pa u menduar.

Në shtrëngime duarsh.

PO … Unë besoj në chat,

sepse ato janë vetëm mjetet e para të kontaktit,

atëherë … thelbi i një personi duhet të demonstrohet.

Pse pas ekranit

ne të gjithë jemi të mirë në kultivimin e kopshteve

por gjëja thelbësore është të arrish t’i bësh ato të lulëzojnë.

Dhe për të pasur sukses, në ditët e sotme, është

çfarë për disa…

Thuaj, Jep 

Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprakParkimi “mollë sherri”, pronarët e hoteleve konfliktohen, ç’ndodhi në Vlorë?
Artikulli tjetërGruaja…!!! Eliomar Ribeiro De Souza