Ballina Life Style Zgjidhni një flakë dhe gjeni dritën që shkëlqen brenda jush

Zgjidhni një flakë dhe gjeni dritën që shkëlqen brenda jush

55

No description available.

 

Duke zgjedhur një flakë midis atyre që propozohen, do të jeni në gjendje të zbuloni dritën që shkëlqen brenda jush. Ajo që ne po propozojmë është një test i ri për të mësuar rreth dritës suaj të brendshme dhe për të marrë pjesë thjesht zgjidhni një flakë nga ato të përshkruara në imazh.

Ka një legjendë që na sheh si një det zjarri.

Ka një libër të shkruar nga Eduardo Galeano që tregon për një njeri nga qytetet Negua, në bregun e Kolumbisë, i cili ishte në gjendje të ngjitej në qiell. Kur ai zbriti përsëri në Tokë, ai tha se nga lart, jeta njerëzore dukej si një det zjarri. Çdo person është si një flakë, shkëlqen me dritën e vet dhe dallon nga të gjithë të tjerët, por mbi të gjitha që nuk ka dy zjarre identike. Ka zjarre të mëdhenj dhe zjarre të vegjël të të gjitha ngjyrave, një flakë nuk është e njëjtë me tjetrën.

Testet janë mjete shumë të dobishme për të zbuluar disa tipare të personalitetit tonë. Shikoni me kujdes këtë imazh dhe zgjidhni flakën që mendoni se ju përfaqëson më së miri. Përgjigja juaj do të tregojë dritën që ndriçon brenda jush.

Numri 1

Nëse keni zgjedhur flakën nr. 1 kjo do të thotë që ju jeni një person autentik. Ju shkëlqeni me dritën tuaj dhe nuk ju intereson mendimi i askujt. Shumë admirojnë personin që jeni, të tjerët largohen, por pak rëndësi ka kjo. Fuqia jote është të jesh vetvetja dhe askush tjetër. Asnjëherë mos i lini mendimet e të tjerëve të ndezin dritën tuaj.

Numri 2

Nëse në këtë det të zjarrit ju identifikoni veten me flakën nr. 2, kjo do të thotë që ju jeni një person krijues dhe shumë kurioz. Doni të zbuloni botën, të argëtoheni, të eksploroni, të dilni në kërkim të aventurave. Shpejt përhapni entuziazmin tuaj për jetën dhe për të arritur ato që janë më të afërt me mënyrën tuaj të shikimit të gjërave.

Numri 3

Nëse zjarri i vogël që ju identifikon është nr. 3, kjo është për shkak se ju jeni një person idealist dhe njerëzor. Për ju, gjëja më e rëndësishme në këtë botë është të bëni gjithçka për ta bërë vendin më të mirë. Ju gjithmonë e vendosni veten në anën më të dobët dhe bashkoni shkaqet që mendoni se janë më të sakta. Nga një distancë, drita juaj mund të duket e dobët, më pak e shquar se shumë të tjera. Por kur dikush ju afrohet, flaka juaj menjëherë jep ngrohtësi. Ata që e dinë, e dinë mirë vlerën, po ashtu sepse gjithmonë i lini një shenjë atyre që kalojnë në rrugën tuaj.

Numri 4

Nëse ndiheni të identifikuar me flakën nr. 4 kjo do të thotë që ju jeni një person i pasionuar, i cili pëlqen të japë dhe të marrë dashuri. Për më tepër, është e domosdoshme që ju të jepni gjithmonë gjithçka për të gjithë. Kjo është arsyeja pse dilni menjëherë mes flakëve të tjera. Ju jeni një person që e jepni veten vazhdimisht. Kushtojini vëmendje flakës tuaj, sepse nganjëherë plagët e të tjerëve mund të jenë aq të thella saqë kanë tendencë ta shuajnë atë.

Numri 5

Nëse e keni identifikuar veten me flakën nr. 5, do të thotë që jeni një person shumë inteligjent, introspektiv dhe kreativ. Ju keni një botë të brendshme shumë të pasur, edhe pse jashtë ju e tregoni veten si një person i qetë dhe i lumtur. Drita juaj nuk shkëlqen gjatë gjithë kohës dhe ndonjëherë shkon pa u vënë re. Megjithatë, kur diçka e kthen atë, kur ndjeheni të motivuar ose e kuptoni se keni arritur vendin e duhur, ju digjni me një forcë që shumë pak mund të përputhen.

Numri 6

Nëse keni ndjerë që keni identifikuar veten me flakën nr. 6, kjo do të thotë që ju jeni një person i cili gjithmonë kërkon balancën. Ju duhet të kujdeseni për botën tuaj të brendshme dhe të jashtme, të ndryshoni bilancin me stabilitet dhe të kombinoni aventurat me rutinën. Ju pothuajse gjithmonë e keni situatën nën kontroll, dhe kjo e bën dritën tuaj të këndshme.

Artikulli paraprak4 sinjale të përbashkëta dhe të pagabueshme të partnerëve që tradhtojnë
Artikulli tjetërJasmina zbulon historinë alla ‘one night stand’ me Ardian Bujupin/ Ish-konkurrentja e “Përputhen” nuk heq dorë nga flirti me këngëtarin!