Ballina Life Style Zgjidhni një lule dhe zbuloni mesazhin e engjëllit tuaj mbrojtës…

Zgjidhni një lule dhe zbuloni mesazhin e engjëllit tuaj mbrojtës…

70

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 

Lulja nr. 1:

Është koha për të hequr qafe frikën që mund të përjetoni në aspektin e zhvillimit shpirtëror. Kërkojini ndihmë engjëllit tuaj mbrojtës, le të vijë tek ju para se të shkoni në shtrat dhe ta çoni në klasën shpirtërore, ku mund të zhvilloni mprehtësinë dhe vizionin tuaj. Është shumë e rekomandueshme që t’i kushtoni vëmendje shenjave që kanë shumë kuptim për ju, sepse ato transmetohen nga fuqitë më të larta. Ishte kërkesa juaj që udhëzuesit dhe engjëjt tuaj t’ju japin sinjale dhe të sigurojnë burime në mënyrë që të keni mundësinë të zhvilloni me sukses aftësitë tuaja intuitive.

Lulja nr. 2:

Një lule e bukur dhe e ndritshme, e cila ju tregon se jeni shumë të mbingarkuar dhe është koha për të shkuar në një fazë relaksimi. Me shumë gjasa, ngjarjet me energji negative (situatat e çrregullta, vështirësitë) që kanë ndodhur në jetën tuaj kanë ardhur në një përfundim logjik. Engjëjt e tu janë këtu dhe ata ju informojnë se është koha e duhur që t’i lejoni vetes të relaksohet dhe të argëtohet. Dëgjoni engjëjt dhe udhërrëfyesit tuaj, le t’ju japin mundësi që të mos humbni gjithë kohën në punë dhe të jetoni me gëzim.

Lulja nr. 3:

Ju keni qenë ndoshta i zënë ngushtë për disa njerëz ose situata në jetën tuaj kohët e fundit. Një luledielli ka për qëllim t’ju transmetojë se duhet të bëni gjithçka që është në dorën, në mënyrë që të vëreni pafajësinë e të tjerëve dhe të falni sa më shumë që të jetë e mundur. Shanset janë të larta në lidhje me thashethemet, ato kanë të ngjarë të të prekin, edhe nëse në të vërtetë janë thashetheme dhe zëra boshe. Prandaj, para nxjerrjes së konkluzioneve dhe veprimit në lidhje me personin e përfshirë, sigurohuni që ekzistojnë fakte të vërteta. Engjëjt e tu do t’ju ndihmojnë të zbuloni faktet nëse i pyetni ata.

Lulja nr. 4:

Ekuilibër! Ekuilibër! Ekuilibër! Ekuilibri midis kohës së punës dhe argëtimit, kjo është ajo që ju sjell gëzim. Mjaft me përqendrimin vetëm në punë (apo jetën tuaj private), është koha për të organizuar një festë. Duket se çdo gjë rreth jush kërkon vëmendjen dhe ndihmën tuaj. Edhe shëndeti juaj mund të ndikohet nga kjo, kështu që engjëjt tuaj ju dërgojnë një mesazh se nuk ka asgjë të gabuar nëse shtyni detyrat tuaja. Kaloni disa orë pushimi dhe kuptoni se mund të gjeni një ekuilibër mes punës dhe pushimit.

Artikulli paraprakZgjidh një numër dhe zbulo të fshehtat e tua…
Artikulli tjetër‘Është e gjatë, ulet që ta puth’, Robert Berisha flet për të dashurën e re..