JiL.al - Jeto i Lumtur

Zgjidhni një RUNE dhe zbuloni mesazhin që fsheh për ju!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

 

Në të kaluarën, runet përdoreshin për të tërhequr fat, për të zgjidhur problemet, për të parashikuar të ardhmen dhe për të ditur se si të vepronin përballë rrethanave të ndryshme të jetës. Në imazhin e mësipërm mund të shihni 10 runes. Mundohuni të zgjidhni një, atë që ju tërheq më shumë dhe të përqëndroheni në diçka që doni të dini. Në të vërtetë, për besimet popullore, runet janë në gjendje të japin përgjigje të caktuara.

1.Kali (Ehwaz)- Runa tregon se po bëni përparime për të arritur qëllimet tuaja, edhe nëse ndoshta ka ardhur koha për të bërë ndryshime në veprimet tuaja, sepse së shpejti mund të filloni të lodheni dhe kjo mund të ndikojë negativisht në ju. Lëvizni dhe bëni gjëra të reja dhe të paimagjinueshme, kjo është ajo që ju nevojitet.

2.Trashëgimia (Othila)- Runa tregon se për ju familja është gjëja më e çmuar, ajo përfaqëson lidhjet familjare dhe shtëpinë, por nga ana tjetër gjithashtu përfaqëson faktin se ju jeni gati të përballeni me një fazë të dëshpërimit. Duhet të heqësh qafe të kaluarën, sepse nëse vazhdon t’i kapesh, gjërat mund të marrin një kthesë të gabuar në jetën tënde.

3.Forca (Uruz)- Suksesi i madh dhe energjia. Kjo do të thotë që ju mund të arrini ndonjë qëllim edhe në qoftë se keni nevojë të bëni disa ndryshime në mënyrën se si i afroheni të tjerëve, pasi, shpesh, keni prirje të mos i besoni njerëzve. Kur ta bëni, do të ndiheni më mirë për veten tuaj.

4.Dhuratë (Gebo)- Kjo është rruga e ekuilibrit dhe është e mundur që në këtë çast të gjeni veten duke u përballur me shqetësimet lidhur me mjedisin tuaj personal ose familjar. Ne duhet të ndihemi mirë brenda për të treguar gjithmonë se jemi të lumtur dhe për këtë ne duhet të përpiqemi t’i udhëheqim energjitë tona drejt pozitivitetit, vetëm në këtë mënyrë gjërat më të mira do të hyjnë në jetën tonë.

5.Udhëtimi (Raido)- Aventura është e drejtë për ju dhe tani është koha për të nisur fluturimin. Mendimi juaj është logjik dhe arsyetimi juaj është në një nivel më të lartë, prandaj duhet ta shfrytëzoni atë për të hartuar një strategji që do t’ju ndihmojë të evoluoni në vendin e punës, në mënyrë që të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj.

6.Lindja (Berkana)- Një gjë e paharrueshme do të ndodhë në familjen tuaj, sepse kjo është runa që simbolizon lindjen dhe rilindjen. Nëse planifikonit diçka, tani është koha për ta vënë atë në praktikë, rezultatet do të jenë të shkëlqyera.

7.Drejtësia (Teiwaz)- Ju jeni në gjendje të merrni shumë gjëra dhe kjo është koha e duhur për ta bërë këtë. Lëreni mënjanë frikën dhe rrezikoni, përgjigjen ndaj pyetjes që ju keni kërkuar për një kohë të gjatë dhe se shqetësimet që projekti i saktë është padyshim një “po”.

8.Njeriu (Mannaz)- Ju jeni një person shumë këmbëngulës dhe shpesh ju arrini qëllimet tuaja, edhe nëse tani është koha për të reflektuar mbi disa nga qëndrimet tuaja, sepse ju duhet të përpiqeni të jeni pak më i përulur duke u përpjekur të pranoni sygjerimet e të tjerëve.

 

https://jetoilumtur.al/